Kjøps- og Leveringsbetingelser

Kjøps- og Leveringsbetingelser

Disse kjøps- og leveringsbetingelsene («betingelsene») gjelder for alle kjøp og transaksjoner gjennom vår nettside www.frostabrygge.no («nettstedet»). Ved å gjøre en bestilling eller transaksjon på nettstedet vårt, aksepterer du automatisk disse betingelsene. Vennligst les betingelsene nøye før du gjennomfører et kjøp.

1. Priser og Betaling

1.1. Alle priser er oppgitt i NOK og inkluderer gjeldende merverdiavgift (mva) med mindre annet er oppgitt.

1.2. Betaling for bestillinger kan gjøres ved bruk av aksepterte betalingsmåter som kredittkort, debetkort, eller annen godkjent betalingsmetode. Vi forbeholder oss retten til å avvise bestillinger som vi anser som tvilsomme.

2. Levering og Frakt

2.1. Leveringstid kan variere avhengig av produktet og din geografiske plassering. Vi vil streve etter å levere produktene så raskt som mulig etter at betalingen er mottatt.

2.2. Fraktkostnadene vil bli oppgitt før du fullfører bestillingen. Du vil være ansvarlig for fraktkostnadene, med mindre annet er spesifisert.

3. Angrerett

3.1. Du har rett til å angre på ditt kjøp innen 14 dager etter mottak av varene, i samsvar med gjeldende lover og forskrifter. For å utøve din angrerett, må du varsle oss skriftlig innen fristen og returnere varene i sin opprinnelige tilstand og emballasje.

3.2. Du er ansvarlig for kostnadene ved returfrakt med mindre varen er defekt eller feilsendt.

4. Klager og Reklamasjoner

4.1. Vi tar kundetilfredshet på alvor og vil håndtere alle klager og reklamasjoner grundig og rettferdig.

4.2. Eventuelle klager eller reklamasjoner bør sendes til vår kundeservice på post@frostabrygge.no. Vi vil svare på henvendelsen din så raskt som mulig.

5. Ansvarsfraskrivelse

5.1. Vi fraskriver oss ansvar for eventuelle feil eller unøyaktigheter i produktbeskrivelser, priser eller tilgjengelighet.

5.2. Vi er ikke ansvarlige for skader som oppstår som følge av bruk eller misbruk av produktene våre.

6. Endringer i Betingelsene

6.1. Vi forbeholder oss retten til å endre disse betingelsene når som helst. Eventuelle endringer vil bli publisert på nettstedet og trer i kraft umiddelbart etter publisering.

7. Personvern

7.1. Vi behandler dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy, som du kan finne på nettstedet vårt.

 

Disse betingelsene utgjør hele avtalen mellom deg og Frosta Brygge Drift AS angående kjøp og levering av produkter fra nettstedet vårt.

Dersom du har spesifikke juridiske krav, anbefales det sterkt at du konsulterer med en advokat for å sikre at betingelsene overholder alle gjeldende lover og forskrifter.

nb_NO