– En fritid å glede seg til

Kurs og konferanse

Vi er glade for å tilby kurs- og konferansetjenester på Frosta Brygge. Vårt moderne og velutstyrte konferanselokale er tilgjengelig for leie, og vi har kapasitet til å imøtekomme både små og store grupper i vakre omgivelser nede ved sjøkanten.  Hvis det er et ønske med et avbrekk underveis, så kan vi legge opp til ulike aktiviteter både hos oss og rundt om på Frosta.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine kurs- og konferansebehov, samt for å få mer informasjon om tilgjengelighet og pakkeløsninger. Send oss en mail til post@frostabrygge.no eller ring oss på 917 54 100 Gleder oss til å høre fra deg.

 

Møterom Frostatinget

Konferanserom Frostatinget ligger i 1.etasje på hotellet. Konferanserommet har en kapasitet på opptil 40 personer og har vinduer med naturlig dagslys. Mellom slagene kan du ta deg en luftetur ut på terrassen for å nyte vakker utsikt ned mot fjorden. 

Møterom Leksvik 

Konferanserom Leksvik ligger perfekt til med flott utsikt over Trondheimsfjorden og ikke minst over til Leksvik. Vårt konferanserom har naturlig dagslys og passer perfekt til møter med opptil 12 personer.

Møterom Leksvik 2

Konferanserom Leksvik 2 ligger perfekt til med flott utsikt over Trondheimsfjorden og ikke minst over til Leksvik. Vårt konferanserom har naturlig dagslys og passer perfekt til møter med opptil 12 personer.

Møterom Leksvik 3

Konferanserom Leksvik 3 ligger perfekt til med flott utsikt over Trondheimsfjorden og ikke minst over til Leksvik. Vårt konferanserom har naturlig dagslys og passer perfekt til møter med opptil 12 personer.

Møterom Leksvik 4

Konferanserom Leksvik 4 ligger perfekt til med flott utsikt over Trondheimsfjorden og ikke minst over til Leksvik. Vårt konferanserom har naturlig dagslys og passer perfekt til møter med opptil 12 personer.

nb_NO